Добредојдовте во Хуаксин

Zhuzhou Huaxin цементиран карбид Алатка Limited Company е основана во 1986 година. Zhuzhou Huaxin цементиран карбид фабрика и Southern Power Machinery Company заеднички инвестираа за да основаат претпријатие за сопственост на национално ниво.Главно произведува „Xinye“ карбидни мелници за завртки.

По повеќе од 30 години обиди и маки, поддршката и врнежите на технологијата од двете големи државни претпријатија ги натераа производите „Xinye“ да се развиваат и зајакнат.Од 2006 година, компанијата беше реформирана како акционерско друштво поврзано со Zhuzhou Cemented Carbide Group Co., Ltd. Производите „Xinye“ беа диверзифицирани од оригиналните единечни.Нашите производи опфаќаат авијација, воена, автомобилска, делови за мотоцикли, компресори, хидраулика, машини за шиење и други индустрии.

  • за
OEM/ODM Кина нано обложување Бран раб глодање Фин заб Крај Мелница

OEM/ODM China Nano Coating Wave Edge глодање C...

Ви го претставуваме револуционерниот Nano Coating Wave...
ОЕМ карбид 4 / 5 / 6 / 7 / 8 флејти Автоматски исправен / лев / десен машина со спирален жлеб

OEM Carbide 4 / 5 / 6 / 7 / 8 флејти Автоматски ...

Апликација Ви го претставуваме нашиот фантастичен производ...
OEM висококвалитетни обложени дупчалки за материјал со висока цврстина

OEM висококвалитетни обложени дупчалки за висококвалитетни...

Апликација Една од клучните карактеристики на нашиот вер...
OEM 2/3/4 Flutes Ball Nose End мелници со директно стебло

OEM 2/3/4 Flutes Ball Nose End мелници со Strai...

Со користење на овој фреза може да се добие чиста алатка...
ОЕМ 2/3 флејти карбидна крајна мелница за обработка на алуминиум Мелници со рамни краеви со рамно право

OEM 2/3 Flutes Carbide End Mill за алуминиум Pr...

Дури и обработката на сложените тенкоѕидни кави...
ОЕМ двојни флејти карбид крајот мелница за обработка на алуминиум

ОЕМ двојни флејти карбидна крајна мелница за алуминиум...

Дури и обработката на сложените тенкоѕидни кави...
ОЕМ 3/4 флејти Крајни мелници со директно стебло и брановидни рабови за сечење

OEM 3/4 Flutes End мелници со директно стебло и...

Примена The 3 Flutes Endmills with Straigh...

Разбирање на најновата индустрија
консултација