Mirë se vini në Huaxin

Zhuzhou Huaxin çimentuar karabit Tool Company Limited u themelua në vitin 1986. Zhuzhou Huaxin çimentuar karabit Fabrika dhe Southern Power Machinery Company kanë investuar së bashku për të krijuar një ndërmarrje pronësie mbarëkombëtare.Kryesisht prodhon mullinj me vida me karabit "Xinye".

Pas më shumë se 30 vjet sprovash dhe vështirësish, mbështetja dhe precipitimi i teknologjisë nga dy ndërmarrjet e mëdha shtetërore kanë bërë që produktet "Xinye" të zhvillohen dhe forcohen.Që nga viti 2006, kompania ishte reformuar si një shoqëri aksionare e lidhur me Zhuzhou Cemented Carbide Group Co., Ltd. Produktet "Xinye" janë diversifikuar nga ato origjinale të vetme.Produktet tona mbulojnë aviacionin, ushtrinë, automobilat, pjesët e motoçikletave, kompresorët, hidraulikën, makinat qepëse dhe industri të tjera.

  • rreth
OEM/ODM Kina Nano Veshje Frezuese me frezë me anë të valëve Mulliri me fund dhëmbësh të imët

OEM/ODM Kinë Nano Veshje Frezimi i skajeve me valë C...

Prezantimi i valës revolucionare Nano Coating Wave...
Karbid OEM 4 / 5 / 6 / 7 / 8 fyell Automatik Drejt / Majtas / Djathtas me groove spirale

Karbid OEM 4 / 5 / 6 / 7 / 8 flauta automatike ...

Aplikacioni Duke prezantuar produktin tonë fantastik...
Stërvitje të veshura me cilësi të lartë OEM për materiale me fortësi të lartë

Stërvitje OEM të veshura me cilësi të lartë për Harm të lartë...

Aplikimi Një nga karakteristikat kryesore të versionit tonë...
OEM 2/3/4 Flutes Ball Nose Fund mulli me fyell të drejtë

Mullinj OEM 2/3/4 Flutes Ball Nose Fund me Strai...

Duke përdorur këtë frezë mund të merrni një mjet të pastër...
Mulliri me karabit OEM 2/3 Flute për përpunimin e aluminit mullinj me fund të sheshtë me fyell të drejtë

Mulliri fundor i karabit OEM 2/3 Flutes për Alumini Pr...

Edhe përpunimi i kavive komplekse me mure të hollë...
Mulliri i karabit fundor OEM dyfishtë flautash për përpunimin e aluminit

Mulliri me karabit të dyfishtë OEM për alumin...

Edhe përpunimi i kavive komplekse me mure të hollë...
OEM 3/4 Flutes Fund mullinj me fyell të drejtë dhe buzë prerëse me valë

OEM 3/4 Flutes Fund mullinj me fyell të drejtë dhe...

Aplikimi The 3 Flutes Endmills with Straigh...

Kuptimi i industrisë më të fundit
konsultimi