A malitere ọrụ nke "Ọtụtụ puku ndị dọkịta na ndị ọchụnta ego Hong Kong na-eme njem na Zhuzhou City, Hunan Province na China" nke ọma

Julaị 28, 3023 bụ ụbọchị nke abụọ nke ọrụ " puku kwuru puku ndị dọkịta Hong Kong na ndị ọchụnta ego na-eme njem na Zhuzhou City, Hunan Province na China".Ihe karịrị ndị otu 40 nke doctoral na otu ọchụnta ego sitere na Hong Kong gara leba anya na Zhuzhou Industrial Park, ụlọ ọrụ, kọleji aka ọrụ, na mpaghara ndị ọzọ na saịtị ahụ.

Zhuang Shoukun, onye so na Chinese Federation of Overseas Chinese, CPPCC Guangdong Provincial Committee na onye isi oche nke Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area Innovation Think Tank, kwuru na Zhuzhou nwere nhazi ụlọ ọrụ zuru oke ma na-etolite nke ọma.Ihe m na-eche nke ukwuu bụ usoro mgba nke nrụpụta ụgbọ okporo ígwè dị elu nke malitere site na ọkọ, na mmụọ nke mgba kwesịrị ịmụta nke ọma site na onye ọ bụla na-eme nchọpụta sayensị Hong Kong na-eto eto.Ọ bụrụ na Hong Kong nwere ike ijikọ na ikike mmepụta ihe nke Zhuzhou na nnukwu ahịa mba, ọ ga-eweta ohere dị ukwuu nye ndị ntorobịa Hong Kong.

Zhang Bingqian, nwa akwụkwọ doctoral na Mahadum Sayensị na Teknụzụ Hong Kong, kwuru na mgbe ọ bịara Zhuzhou na nke mbụ ya, ọ gara ma mụta ụlọ ọrụ na teknụzụ ndị ọ na-ahụtụbeghị mbụ, bụ nke mere ka nghọta ya dịkwuo mma ma mee ka ihu ya gbasaa. .O nwere nnọọ ekele na Gọọmenti Obodo Zhuzhou maka ohere a.

Ihe omume ahụ mere maka ụbọchị 3, na-achọ ịnọgide na-amụba "okirikiri ndị enyi" nke mmeghe na imekọ ihe ọnụ nke Zhuzhou, na-eme ka mgbanwe akụ na ụba, azụmahịa na omenala dị n'etiti Hong Kong na Zhuzhou dịkwuo ike, na-ewebata nkà na nkà mmụta sayensị na nkà na ụzụ nke mba ofesi na Zhuzhou. ma nyekwuo ọkwa isi iyi maka mmepe dị elu nke Zhuzhou.

Akụkọ_img03
Akụkọ_img04

Oge nzipu: Ọgọst-02-2023