O le gaioiga a le "Afe o Hong Kong Fomaʻi ma Faipisinisi o loʻo malaga atu i Zhuzhou City, Hunan Province i Saina" na faʻatautaia ma le manuia.

O Iulai 28, 3023 o le aso lona lua lea o le gaioiga a le "Afe o Hong Kong Fomaʻi ma Faipisinisi o loʻo malaga i Zhuzhou City, Hunan Province i Saina".E silia ma le 40 sui o le doctoral ma le aufaipisinisi mai Hong Kong na asiasi ma asiasia le Zhuzhou Industrial Park, pisinisi, kolisi matata, ma isi vaega i luga o le nofoaga.

O Zhuang Shoukun, sui o le Chinese Federation of Overseas Chinese, le CPPCC Guangdong Provincial Committee ma le taʻitaʻifono o le Guangdong–Hong Kong–Macao Greater Bay Area Innovation Think Tank, fai mai o Zhuzhou o loʻo i ai se faʻatulagaga atoatoa o fale gaosi oloa ma o loʻo faʻaleleia lelei."O le mea e sili ona ou lagona o le tauiviga o le gaosiga o nofoaafi televave lea na amata mai le amataga, ma o le agaga o tauiviga e aoga le aoaoina loloto e talavou uma suʻesuʻe faasaienisi a Hong Kong.Afai e mafai e Hong Kong ona tuʻufaʻatasia ma tomai faʻapisinisi a Zhuzhou ma le tele o maketi a le atunuʻu, o le a mautinoa lava le aumaia o avanoa sili i tupulaga talavou a Hong Kong.

O Zhang Bingqian, o se tamaititi aoga faafomai i le Iunivesite o Saienisi ma Tekinolosi a Hong Kong, na ia faapea mai ina ua ia sau i Zhuzhou mo le taimi muamua, sa ia asiasi ma aʻoaʻoina pisinisi ma tekinolosi na te leʻi feiloai muamua, lea na faʻaleleia ai lona malamalama ma faʻalauteleina lona malamalama. .Sa ia faafetaia le Malo o Zhuzhou mo lenei avanoa.

O le mea na tupu na faia mo le 3 aso, faʻamoemoe e faʻaauau pea le faʻalauteleina o le "liʻo o uo" o le tatalaina ma le galulue faʻatasi a Zhuzhou, faʻamalosia atili le tamaoaiga, fefaʻatauaʻiga ma fefaʻatauaʻiga faaleaganuu i le va o Hong Kong ma Zhuzhou, faʻafeiloaʻi le tele o taleni faasaienisi ma tekinolosi i fafo i Zhuzhou, ma tuʻuina atu le tele o faʻasalalauga faʻapitoa mo le atinaʻeina o Zhuzhou.

Tala Fou_img03
Tala Fou_img04

Taimi meli: Au-02-2023